Bijgewerkt: 29 maart 2024

1ste editie van het FC Amsterdamse Bos voetbaltoernooi

Nieuws -> Amsterdamse Bos

Bron: Kevin Pastor
09-01-2023

Aan de voet van het Wagenerstadion en aan de rand van het Amsterdamse Bos zal aanstaande zaterdag 14 januari 2023 bij voetbalvereniging FC Amsterdamse Bos de 1ste editie van het FC Amsterdamse Bos voetbaltoernooi worden afgewerkt.

Aan het toernooi zullen de 35+ teams van de volgende voetbalclubs deelnemen: AFC Ajax, Nautilus, Taba, Geuzen Middenmeer, Legmeervogels, Jos Watergraafsmeer, AMVJ en FC Amsterdamse Bos.

Foto Amstelveen
(Foto Google Earth - 2023)

De locatie van het FC Amsterdamse Bos voetbaltoernooi

De dag biedt veel meer dan alleen voetbalplezier. Voor deelnemers, aanhang en belangstellenden is er op zaterdag 14 januari 2023 op het Sportpark Amsterdamse Bos van alles te doen. Naast een springkussen voor de kinderen kan er na afloop van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje geluisterd worden naar de muzikale noten van Amsterdamse topzanger Robert Leroy en DJ Jasper. Locatie: Jan Tooroplaan 48, 1182 AE Amstelveen.

Start toernooi: 11.00. Eind toernooi: 16.00. Ben je individueel of als team op zoek naar een leuke nieuwe voetbalvereniging, dan is zaterdag ook de ideale mogelijkheid om de sfeer bij de gezelligste club van Amstelveen te proeven. Tot zaterdag allemaal!Met vriendelijke groet,Kevin Pastor, FC Amsterdamse Bos. Meer info: info@amsterdamsebos.com. Lid worden: secretaris@amsterdamsebos.com. Sponsor worden: sponsoring@amsterdamsebos.com



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.