Bijgewerkt: 2 december 2023

1ste Nature Art Fair in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Marianne van der Meer
07-05-2019

In het weekeinde van 18 en 19 mei 2019 wordt de eerste Nature Art Fair gehouden, een nieuwe Kunstbeurs rond het thema bloemen en natuur in de kunst. De beurs vindt plaats op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer.

Op de Nature Art Fair presenteren kunstenaars hun werk met de natuur als inspiratiebron. Tijdens de beurs is werk te zien van ongeveer 40 professionele kunstenaars. Al het getoonde werk is te koop. Ook het werk van beeldend kunstenaar Marianne van der Meer is aanwezig en haar schilderijen hangen tijdens deze kunstbeurs bij Galerie Sous Terre, die haar en het werk vertegenwoordigt. Het wordt een prachtige en inspirerende beurs.

Foto Amstelveen
(Bron Marianne van der Meer - 2016)

Schilderij van Marianne van der Meer: Evolutie II


De Nature Art Fair is op beide dagen van 11.00-18.00 uur. Ook het museum is geopend tijdens deze dagen. Het adres is: Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Meer info op : www.natureartfair.nl. De Nature Art Fair is een nieuwe beurs rond het thema bloemen en natuur in de kunst. Op de beurs presenteren galeries en kunstenaars hun werk met de natuur als uitgangspunt. Figuratief en abstract, van schilderkunst en fotografie tot sculpturen, sieraden, mode en andere kunstvormen. De Nature Art Fair is een initiatief van en vindt plaats op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.