Bijgewerkt: 20 juli 2024

16de Kerstloop in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Cor de Horde
16-11-2009

Op zondag 27 december 2009 organiseren de sportverenigingen Roda en Startbaan voor de 16de keer een kerstloop in Amstelveen. Het is een gezellige recreatieve hardloopwedstrijd in kerstsfeer, waarmee leuke prijzen  te verdienen zijn.

Drie parcoursen zijn er uitgezet: 10 km, 5 km en 2,5 km. Ze lopen allemaal voor het belangrijkste deel door het autovrije Amsterdamse Bos.  De start en finish van de kerstloop is bij het sportterrein van Roda aan de Noorddammerweg in Amstelveen, waar voldoende parkeergelegenheid is en waar men zich kan omkleden. Deelnemers krijgen er na afloop een verfrissing en fruit.

Kerstloop Amstelveen
(Roda 23 - 2009)

De flyer van de 16de Kerstloop


Deelnemers kunnen zich nu al opgeven voor de kerstloop via internet: www.inschrijven.nl. Meedoen kost 5 euro voor de langste afstand, 3 euro voor de middellange afstand en 2 euro voor de korte afstand. Na-inschrijven kan ook vanaf zondagochtend 9.30 uur in het clubgebouw van Roda.

Alle finishtijden worden digitaal geregistreerd en nog dezelfde dag op internet gepubliceerd. Voor de deelnemers zijn er in alle onderdelen en categorieën geldprijzen en bekers Voor iedereen, jong en oud, zijn er medailles en kansen op leuke sportprijzen. Voor meer informatie zie www.av-startbaan.nl of de speciale weblog:  www.kerstloop2009.web-log.nl  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.