Bijgewerkt: 17 juni 2024

15de editie BorrelAalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Ingrid Claasen
29-01-2014

Aalsmeer -13 februari 2014 vindt al weer de 15de editie plaats van de netwerkborrel @BorrelAalsmeer. Naast het bieden van een  platform aan een artiest, kunstenaar en fotograaf, geeft @BorrelAalsmeer dit keer een podium aan een nieuwe locatie, Restaurant Welkom Thuis aan de Westeinderplas in Aalsmeer.

Mark Bergsma, eigenaar van Welkom Thuis sponsorde sinds september vorig jaar al de netwerkborrel en was ook één van de partijen die de hapjes tijdens het netwerken verzorgde. Vorig jaar had Mark al aangegeven als gastheer te willen fungeren en vanaf 13 februari, elke 2de donderdag van de maand, kunnen de deelnemers sfeervol netwerken bij de open haard. Bij mooi weer straks op het dakterras met zicht op de Westeinderplas.

borrel Amstelveen
(Foto Rudi Wells - 2013)

Netwerkbijeenkomst bij BorrelAalsmeer op 10 oktober 2013


De organisatie bedankt Studio’s Aalsmeer alsmede Studio’s Aalsmeer Horeca voor de samenwerking gedurende de afgelopen periode. Dit keer geven wij Janna van Zon van het Huiskamermuseum uit Aalsmeer een podium, Monique Smit Fotografie legt het event met de camera vast en RAV Media verzorgt de techniek.

Het speedmeeten is weer op het programma en wordt verzorgd door Hans Busscher Sales & Marketing. Ras entertainer Freddy Gumbs gaat een swingend optreden verzorgen en heeft nog veel meer in huis, maar daar gaan wij nog niets over verklappen. Ook kan er een dagschotel worden besteld voor maar 10 euro.

Er worden onder de deelnemers weer prijzen verloot zoals advertentieruimte op Radio Aalsmeer, een dinerbon voor 2 personen van Welkom Thuis en ook het Huiskamermuseum stelt een prijs ter beschikking.

Het Crown Theater Aalsmeer stelt 2 x 2 gratis kaarten beschikbaar voor The White Magic Tour van Christian Farla, een spectaculaire mix van visueel entertainment, humor, publieksinteractie en onnavolgbare vingervlugge magie, waaraan ook David Copperfield zijn medewerking heeft verleend.  Aangezien de voorstelling zondag 9 februari 2014 om 15.00 plaats vindt, verloten wij deze vrijkaarten op andere wijze. Stuur een e-mail naar info@borrelaalsmeer.nl en wij selecteren uit alle aanmeldingen 2 prijswinnaars. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten www.crowntheateraalsmeer.nl

Inloop vanaf 17.00 en het programma start om 18.15. Parkeren kan aan de achterzijde van het restaurant op de grote parkeerplaats. Voor meer informatie www.welkomthuisaalsmeer.nl en om je aan te melden voor de borrel www.borrelaalsmeer.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.