Bijgewerkt: 17 mei 2022

14de Amateurkunsttentoonstelling in de Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
21-01-2010

5 februari tot en met 20 februari 2010

Ook dit jaar zullen ongeveer 100 amateurkunstenaars hun werk exposeren in de Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein.  De tentoonstelling zal op 4 februari 2010 om 17.30 uur door wethouder cultuur Frans Hellendall feestelijk geopend worden op de eerste verdieping van de bibliotheek.

Frans Hellendall heeft vorig jaar in zijn toespraak de wens uitgesproken, om een verkiezing te houden van de beste inzendingen. Dit jaar is het dan ook als bezoeker voor het eerst mogelijk om een kunstwerk uit te kiezen dat u het meest aanspreekt. Aan het eind van de tentoonstelling zal bekend gemaakt worden welke kunstenaars de publieksprijzen gaan krijgen. Er zijn drie prijzen te winnen die bestaan uit cadeaubonnen van Ingma, kunstschilder, hobbymaterialen winkel en lijstenmakerij.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Feestelijke opening van de 13de Amateurkunsttentoonstelling op 19 maart 2009


Tot 20 februari 2010 is iedereen van harte welkom, om al het werk te bekijken tijdens de openingstijden van de kunstuitleen. Net als de afgelopen jaren is het getoonde werk zeer divers. Zo zullen er naast veel schilderijen ook grafisch werk foto,s en tekeningen te zien zijn.

Daarnaast zijn er kunstenaars die hun keramiek, bronzen, en stenen beelden, sieraden en textielkunst laten zien. Het uitleengedeelte van de kunstuitleen zal tijdens deze expositie gewoon open zijn. Naast kunst om uit te lenen biedt de uitleen ook veel mooie sieraden, tassen en glaswerk in de vitrines. Voor informatie over de openingstijden verwijzen we naar de website www.kunstuitleenamstelveen.nl of de telefoon; 020-6452333Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.