Bijgewerkt: 27 september 2023

14-jarig meisje zwaargewond bij aanrijding

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
17-01-2006

Op dinsdagochtend 17 januari 2006 rond acht uur raakte een 14-jarig meisje ernstig gewond bij een aanrijding met een auto op de Beneluxbaan in Amstelveen. Het slachtoffertje werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Rond acht uur ’s ochtends werden alle hulpdiensten, inclusief traumateam naar de Beneluxbaan ter hoogte van de Saskia van Uylenburgweg gestuurd. Hier had een zware aanrijding plaatsgevonden. Op de onheilsplek zagen de hulpverleners dat alerte omstanders een meisje aan het reanimeren waren.

Het slachtoffertje was blijkbaar door een personenauto op of nabij de voetgangers oversteekplaats van de tramhalte Kronenburg aangereden. De 35-jarige bestuurder van de betrokken auto werd voor het afleggen van een verklaring naar het politiebureau gebracht. Het meisje werd in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis vervoerd.
De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

Het onderzoeksteam van bureau Amstelveen-Noord vraagt getuigen van het ongeval die nog geen contact hebben gehad met de politie zich telefonisch met haar in verbinding te stellen via:
0900 - 8844


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.