Bijgewerkt: 23 mei 2024

11de Indian Cricket Day in het Amsterdamse Bos

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
27-06-2017

Afgelopen zaterdag 24 juni 2017 vond op het VRA Cricket terrein in het Amsterdamse Bos voor de 11de keer het amsterdam inbusiness Indian Cricket toernooi plaats. Maar liefst 16 teams van grote Indiase bedrijven, zoals TCS, Jet Airways , HCL, Cognizant en Infosys streden fanatiek om de felbegeerde Indian Cricket Cup. De teams, bestaande uit de medewerkers van de bedrijven waren ingedeeld in twee poules van verschillend niveau om zo de wedstrijden eerlijk en spannend te houden.

Tijdens het evenement was er gelegenheid voor Nederlandse en Indiase bedrijven om elkaar te ontmoeten. Locoburgemeester Peter Bot (BBA) wethouder Sport van de gemeente Amstelveen heette de nieuwe Indiase ambassadeur in Nederland, H.E. de heer Rajamony en zijn vrouw van harte welkom én de bedrijventeams.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2017)

Het winnende team van Jet Airways met locoburgemeester Peter Bot, Jolanda van der Aart en Gerard Inden

.
Peter Bot: 'Indiërs zijn de snelst groeiende expatgemeenschap in de  Metropoolregio Amsterdam. Van de 190 Indiase bedrijven in Nederland is 60% in de Metropoolregio Amsterdam gevestigd. Het is belangrijk om continu te investeren in de relatie met deze gemeenschap en in het vestigingsklimaat voor internationale bedrijven. Zo ben ik er trots op, dat Amity International School zich in Amstelveen vestigt. Een school die internationaal onderwijs voor kinderen gaat bieden in de regio”.

Na een mooie cricket dag en twee spannende finales trokken Jet Airways en TCS aan het langste eind. Met veel vreugde werden de twee bekers in ontvangst genomen uit handen van Gerard Inden van de KNCB, Jolanda van der Aart, directeur India desk van amsterdam inbusiness en locoburgemeester Peter Bot.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.