Bijgewerkt: 17 juni 2024

100 jaar kleur: open dag bij FloraHolland Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
22-09-2011

Aalsmeer - Dit jaar bestaat de coöperatie bloemenveiling FloraHolland 100 jaar. De veiling viert haar honderdjarig bestaan onder de titel '100 jaar kleur'. Al een eeuw lang wordt er door bloemen- en plantenkwekers in heel Nederland samengewerkt in coöperatieve veilingorganisaties.

In het kader van dit jubileum zet FloraHolland Aalsmeer op zaterdag 1 oktober 2011 tussen 11.00 en 15.00 uur haar deuren feestelijk open. Iedereen is van harte welkom: kwekers, klanten, inwoners, medewerkers, leveranciers en hun familieleden.

FloraHolland Amstelveen
(Foto FloraHolland - 2011)

Een van de afmijnzalen van FloraHolland in Aalsmeer, tribune G met projectieklokken


Tijdens de open dag bij FloraHolland Aalsmeer kunnen bezoekers kennismaken met de kleurrijke en dynamische wereld van de bloemenveiling. Wat gebeurt er allemaal in het veilingcomplex? Hoe worden bloemen en planten dagelijks geveild? Hoe komen de producten zo snel bij de handelsbedrijven en in de winkels? Hoeveel mensen werken in de veiling en wat voor functies vervullen zij?

Tijdens de open dagen kunnen bezoekers ook hun eigen inkoopvaardigheden op de veilingklok testen, en zelf ervaren met welke snelheid het veilingproces verloopt. Voor kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd. Iedere bezoeker ontvangt een fleurige attentie (zolang de voorraad strekt).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.