Bijgewerkt: 22 april 2024

Brentano
Klaasje Zevenster nog een
Plan voor nieuwbouw - 2017

Foto's -> Gebouwen -> Zorgcentra en Seniorenwoningen

Brentano  Klaasje Zevenster nog een  Plan voor nieuwbouw
(Bron BPD Ontwikkeling - 2017)

Artist impression van het nieuwe Klaasje project aan de Oranjebaan in Amstelveen

Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand, herrijzen binnen een paar jaar 5 woongebouwen rondom een nieuw aan te leggen park. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. Ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster (BPD Ontwikkeling en De Nijs) realiseert binnen dit project Klaasje 57 koop nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen. Wonen in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Amstelveen
(Amstelveenweb.com - 2021)

De nieuwbouw appartementen zijn bijna klaar in maart 2021 waarvan enkelen al worden opgeleverd
Dit is de kant gelegen langs de Oranjebaan, maar valt onder de Klaasje Zevensterstraat


Amstelveen
(Amstelveenweb.com - 2021)


Amstelveen
(Amstelveenweb.com - 2021)

Deze appartementen liggen aan de Camera Obscuralaan maar vallen ook onder de Klaasje Zevensterstraat


Amstelveen
(Amstelveenweb.com - 2021)


Amstelveen
(Amstelveenweb.com - 2021)

De tussenstraat van de appartementen


Over BPD
BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 330.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van Rabobank.

Over De Nijs
De Nijs Projectontwikkeling is een zusterbedrijf van Bouwbedrijf De Nijs. Gelijkwaardig, tóch onderscheidend. Meestal bij een project betrokken van het eerste idee tot en met de oplevering. De Nijs is specialist in binnenstedelijk ontwikkelen en bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Ze ontwikkelen vooral in de regio Noord-Holland naar aanleiding van een prijsvraag, of aanbesteding maar ook uit eigen beweging. De Nijs is een solide en betrouwbare partner in bouw en ontwikkeling.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen