Bijgewerkt: 24 april 2024

4de Jazz festival - 2017

Foto's -> Oude Dorp -> Jazz optredens en Dorpsplein festivals

4de Jazz festival
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het 4de Jazz in het Dorp fotoalbum op Facebook

Op zondagmiddag 10 september 2017 vond de vierde editie van Jazz in het Dorp in Amstelveen plaats! Mathilde Santing, Lorrèn en Sherry Dyanne waren dit jaar de hoofdacten op één van de zes buitenpodia. Duizenden mensen genoten van het gevarieerde programma en het werd een soort reünie, die nu al voor de vierde keer met succes werd georganiseerd. Omdat veel mensen niet (alleen) voor de jazz kwamen, maar voor het samenzijn met vrienden, kennissen en familieleden, was de middag toch erg leuk, in en voor de kroegen en bij de 22 tapplaatsen in het Oude Dorp van Amstelveen.

De organisatie was weer uit de kunst. De muziekplatforms waren niet te dicht op elkaar en door het opgestelde programma was er genoeg variatie voor elke Jazzliefhebber. En....bij de Dorpskerk was een heel grasveld met leuke activiteiten gereserveerd voor de kinderen. Geweldig, hoe alles weer was georganiseerd. Ga vooral zo door, want dit is echt één van de leukste jaarlijkse samenkomsten in Amstelveen!

Bekijk onze 68 foto’s op Facebook van deze unieke bijeenkomst voor muziek- en drankliefhebbers. Hoewel wij niet vanaf het begin van de middag aanwezig waren, krijgt u toch een aardig idee hoe deze jaarlijkse reünie van duizenden Amstelveners is verlopen.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Oude Dorp