Bijgewerkt: 14 juli 2024

Jarige Job Shop - 2017

Foto's -> Gebeurtenissen -> Stadshart

Jarige Job Shop
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De Jarige Job shop in het Stadshart Amstelveen op 10 juni 2017

De bijzondere inzamelingsweek voor Stichting Jarige Job in Stadshart Amstelveen is een groot succes geworden. Gistermiddag werd tijdens de feestelijke afsluiting van de actieweek de opbrengst bekend gemaakt; er zijn ruim 1541 verjaardagsboxen ingezameld in de speciale pop-up Jarige Job Shop. Huib Lloyd, voorzitter van Stichting Jarige Job kreeg een cheque overhandigd uit handen van Ben Verheijen (manager winkelcentrum Stadshart Amstelveen). De kinderen werden door Huib Lloyd bedankt voor hun bijdrage.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2017)

Huib Lloyd voorzitter van de Stichting Jarige Job overhandigt de cheque van 1541 verjaardagsboxen aan Ben Verheijen manager van Stadshart Amstelveen


“We zijn ontzettend blij met de opbrengst van de actieweek! Ruim 1541 gevulde verjaardagsboxen betekent dat net zoveel kinderen de mogelijkheid krijgen om hun verjaardag te vieren. Een geweldig resultaat. Het is hartverwarmend om te zien, dat mensen het goede doel een warm hart toedragen en in grote getale een bijdrage hebben geleverd. We danken iedereen die een donatie heeft gedaan en Stadshart Amstelveen voor de samenwerking”, aldus Huib Lloyd van Stichting Jarige Job.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2017)

Huib Lloyd voorzitter van de Stichting Jarige Job bedankt de kinderen voor hun bijdrage


Stichting Jarige Job stelt verjaardagsboxen samen ter waarde van € 35, met alles erop en eraan. De verjaardagsbox bevat producten die nodig zijn voor het vieren een kinderverjaardag, zoals verjaardagscadeaus, een traktatie voor op school, slingers en taartingrediënten. Stichting Jarige Job werkt onder meer samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan, is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren. Tevens werkt Stichting Jarige Job samen met andere maatschappelijke organisaties en instellingen die zich richten op dezelfde kwetsbare groep. Zoals Jeugdsport- en cultuurfonds, Stichting Leergeld, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Het Vergeten Kind.

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, Just Brands, KIKO Milano, ZARA, Massimo Dutti, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende retailconcepten en een vershart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen