Bijgewerkt: 2 juli 2022

Afsluiting 2012 - 2012

Foto's -> Gebeurtenissen -> Rode Kruis Amstelveen

Afsluiting 2012
(Foto Rode Kruis Amstelveen - 2012)

De Creatieve groep van het Rode Kruis Amstelveen sluit jaar 2012 af met feest

Bron: Rode Kruis Amstelveen - 19 december 2012

Ruim 60 vrijwilligers van de Creatieve groep kwamen donderdag 13 december 2012 bijeen voor een feestelijke afsluiting van het jaar bij het Rode Kruis afdeling Amstelveen. In plaats van handwerken, kwamen de dames dit keer samen voor een feestelijk samenzijn onder het genot van hapjes en drankjes. Het vissersvrouwenkoor “Haring en Ui” zorgde voor de muzikale omlijsting. De dames van de Creatieve groep hebben het afgelopen jaar wederom veel wenskaarten, en allerlei borduur- en breiwerk geleverd. Onderlinge contacten, de gezelligheid en natuurlijk het handwerken vormen samen de aantrekkelijkheid van deze bijeenkomsten die elke woensdag- en donderdagochtend van 9:00 tot 12:00 plaatsvindt. Alle handgemaakte artikelen worden tegen redelijke prijzen te koop aangeboden in de winkel aan het Hueseplein. Tevens verkopen de dames de artikelen ook regelmatig op evenementen vanuit een duidelijk herkenbare Rode Kruis marktkraam in winkelcentra in Amstelveen. De inzet en verkopen van de Creatieve Groep hebben in 2012 ruim € 9.000 opgeleverd. Voldoende redenen dit top jaar gezamenlijk te vieren en feestelijk af te sluiten.

Er werd ook stilgestaan bij het heengaan van Herman van Boxtel, Erevoorzitter Rode Kruis Amstelveen
Met leedwezen hebben wij kennisgenomen van het overlijden van de heer H.J.H. van Boxtel (Herman) (1925-2012). De heer Van Boxtel was erevoorzitter van Rode Kruis Amstelveen. Vanuit een sterke betrokkenheid bij het werk van het Rode Kruis heeft hij de belangen van Rode Kruis Amstelveen behartigd en richting gegeven. Zo heeft hij onder meer zorg gedragen, dat het Rode Kruis een pand kreeg in de oude huishoudschool tegenover het raadhuis. Hij was als eregast aanwezig in 2008 bij de inwijding van onze huidige pand aan Hueseplein 15.
Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en naaste familieleden die wij alle kracht wensen dit grote verlies te dragen.
Bestuur Rode Kruis Amstelveen

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen