Bijgewerkt: 2 juli 2022

Nieuw Bestuur - 2012

Foto's -> Gebeurtenissen -> Rode Kruis Amstelveen

Nieuw Bestuur
(Foto Rode Kruis Amstelveen - 2012)

De nieuwe bestuursleden van het Rode Kruis Amstelveen: H. Bemelmans, Y. Tan, A. Nienhuis, G. Altena, O. Blok, B. Westendorp, en C. Lopes Cardozo (van linksonder naar rechtsboven)

Bron: Rode Kruis Amstelveen - 19 november 2012

Leden en vrijwilligers hebben tijdens de Afdelingsraad op woensdagavond 7 november 2012 van het Rode Kruis afdeling Amstelveen ingestemd met het nieuwe bestuur. Alvorens hebben de aanwezigen aandachtig de presentatie van Yeter Tan, de voorzitter van het Rode Kruis, aangehoord over de toekomst van het Rode Kruis in Amstelveen. De coördinatoren van de verschillende activiteiten hebben de successen en ontwikkelingen van de activiteiten gedeeld. Het jaarplan 2013 werd goedgekeurd.

Het nieuwe bestuur, onder leiding van Tan, is een jonge enthousiaste groep vrijwilligers met vele jaren ervaring in het bedrijfsleven en bij non-profit organisaties. Het bestuur komt minimaal een keer per maand bijeen om de lopende activiteiten te bespreken en te vergaderen over de noden en behoeften in de gemeenschap.

De afdeling Amstelveen van het Nederlandse Rode Kruis bestaat 76 jaar. Ruim 150 vrijwilligers houden zich hier bezig met het mogelijk maken van vakanties voor chronisch zieken, mensen met beperkingen en hulpbehoevende ouderen uit Amstelveen. Verder het wandelproject, creatieve groep, EHBO cursussen, inzetten van EHBO’s bij diverse evenementen en calamiteiten, rolstoelfietsen, Middagje uit en de telefooncirkel wordt door Rode Kruis vrijwilligers mogelijk gemaakt in Amstelveen. Voor al deze activiteiten kunnen we ook uw hulp gebruiken als vrijwilliger. Voor nadere informatie zie www.rodekruisamstelveen.nl.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen