Bijgewerkt: 25 juni 2024

Fietspad geopend - 2016

Foto's -> Straatgezichten -> Rosa Spierlaan

Fietspad geopend
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Wethouder Brandes rijdt een rondje op een gemeentelijke bakfiets over het verbeterde fietspad, parallel met de Hammarksjöldsingel in Westwijk

Op maandagmiddag 19 december 2016 heeft Jeroen Brandes (PvdA) wethouder Verkeer het fietspad langs de Rosa Spierlaan geopend in Westwijk. Sinds april 2016 werden verschillende fietspaden vernieuwd in Westwijk. In de eerste fase werden de rode tegels van de fietspaden door deze rode betonlaag vervangen.

De fietspaden verkeerden al langere tijd in een mindere staat en vroegen het nodige onderhoud. Er waren plannen om deze te asfalteren, maar het voordeel van gestort beton is, dat de bomen konden worden behouden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Wethouder Brandes met medewerkers van de afdelingen Verkeer en Beheer van de gemeente Amstelveen en medewerkers van aannemersbedrijf KWS. In totaal is 1600 meter fietspad voorzien van een betonlaag en is 600 meter geasfalteerd


Met de aanleg realiseerde de gemeente fietspaden die zowel veilig, als comfortabel zijn en bleef de bomenstructuur intact. Woningen en bedrijven bleven gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Straatgezichten