Bijgewerkt: 22 juli 2024

Verkoop 'Suze' flats - 2014

Foto's -> Straatgezichten -> Suze Groeneweglaan

Verkoop 'Suze' flats
(Bron Bouwfonds - 2014)

Artist impression van de 'Suze' flat

Bron: Bouwfonds Ontwikkeling - 5 september 2014

Woensdag 10 september 2014 brengt Bouwfonds Ontwikkeling 'Suze' in Amstelveen-Noord in verkoop. Tijdens de informatiebijeenkomst tussen 16.00 en 18.00 uur, bij Amson en Kolhoff Notarissen aan de Amsterdamseweg 421 in Amstelveen, staan beide projectmakelaars (Ludenhoff Makelaars en Lunshof Makelaardij uit Amstelveen) klaar om belangstellenden te informeren en brochures uit te delen. 'Suze', een nieuw appartementengebouw aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen, bestaat uit 32 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Centraal in het gebouw liggen de entrees van de woningen aan een overdekt atrium. Het woongebouw kenmerkt zich door transparantie. In de balustrades van de balkons wordt veel glas gebruikt.

Ieder appartement beschikt over een berging en een eigen parkeerplaats in de half verdiepte parkeerkelder. Alle appartementen in 'Suze' beschikken over royale buitenruimten en zijn erg licht door de raampartijen vanaf de vloer tot aan het plafond. Er is keuze uit een 2-, 3- en 4-kamerappartement in verschillende typen en grootte. Verkoopprijzen liggen tussen € 223.000 en € 345.000.

Het nieuwe woongebouw 'Suze' wordt gebouwd in Amstelveen-Noord, op loopafstand van het winkelcentrum Kostverloren (met twee supermarkten en andere relevante voorzieningen).
Het plangebied grenst in het noorden aan de Suze Groeneweglaan. De locatie ligt op enkele minuten fietsafstand van het open weidelandschap van de Middelpolder en  de oevers van de Amstel, maar ook op korte afstand van de stedelijke dynamiek van Amsterdam.


Klik hier voor andere foto's in de categorie Straatgezichten