Bijgewerkt: 22 juli 2024

32 Koopappartementen - 2014

Foto's -> Straatgezichten -> Suze Groeneweglaan

32 Koopappartementen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Kinderopvang Kinderrijk aan de Suze Groeneweglaan in 2010

Bron: Gemeente Amstelveen - 12 maart 2014

Het College van B en W van Amstelveen heeft overeenstemming bereikt met Bouwfonds Ontwikkeling B.V. over de locatie Suze Groeneweglaan fase 2 voor de bouw van een appartementencomplex met 32 koopappartementen. Op 11 maart 2014 is de overeenkomst tussen de gemeente Amstelveen en Bouwfonds Ontwikkeling B.V. ondertekend. Op deze locatie was voorheen kinderopvang Kinderrijk gevestigd. Na de verhuizing van deze organisatie naar een nieuwe locatie aan de Suze Groeneweglaan kon het oude pand worden gesloopt. Bouwfonds Ontwikkeling B.V. gaat het nieuwe complex speciaal ontwikkelen voor huishoudens die zorgeloos en comfortabel willen wonen. Het pand krijgt de beschikking over eigen parkeerruimte. Het ontwikkelen van appartementen voor deze specifieke doelgroep is mede ontstaan door vragen van senioren uit de buurt.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2014)

John van den Heuvel, ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds en wethouder Jan-Willem Groot ondertekenen de koopovereenkomst Suze Groeneweglaan


Wethouder Wonen Jan-Willem Groot (CDA): “Met de bouw van appartementen zoals aan de Suze Groenweglaan kunnen we voldoen aan een belangrijke vraag uit de markt. Tegelijkertijd komen er zo bijvoorbeeld weer eengezinswoningen vrij voor jonge gezinnen. Dat is goed voor de noodzakelijke doorstroming op de Amstelveense woningmarkt.”


Klik hier voor andere foto's in de categorie Straatgezichten