Bijgewerkt: 24 april 2024

Grand Café 't Oude Dorp - 2014

Foto's -> Oude Dorp -> Restaurants en Catering

Grand Café 't Oude Dorp
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

't Grand Café in de avond

Grand Café ’t Oude Dorp is een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Raadhuis in ’t Oude Dorp van Amstelveen. Je kunt er van 10.00 tot 24.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 3.00 uur terecht om bij een hapje en een drankje af te spreken. Maar het is ook een ideale plek om een krantje te lezen, of na een boswandeling op adem te komen. U kunt eventueel de auto voor de deur parkeren, afhankelijk van de tijd, ook makkelijk als u voor de take away komt. Op zaterdag, zondag en doordeweeks na 16.00 uur is het voor de deur van het Grand Café namelijk gratis parkeren.

Er is een kleine kaart met allerlei lekker zaken zoals huisgemaakte appelpunt, cheese cake, of een huisgemaakte pannenkoek. Verder kunt u er de lunch gebruiken, of na het werk even borrelen met hapjes en tapas. De dinerkaart omvat verse daghappen, specials en seizoensgerechten.

Grand Cafe
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Grand Café 't Oude Dorp


Het Grand Café beschikt over een zaalruimte welke van alle gemakken is voorzien en hierdoor geschikt is voor bijvoorbeeld jubilea, (bedrijfs)borrels, feestjes, vergaderingen of een trouwerij.

De ambiance is goed en de tafeltjes staan niet te dicht op elkaar, dus u kunt rustig tafelen. Heeft u niet gereserveerd en moet u even wachten, dan kunt u gezellig aan de bar plaatsnemen en vast een apératiefje tot u nemen.

Grand Café 't Oude Dorp
Dorpsstraat 104
1182 JH Amstelveen
020-3453366

Klik hier voor andere foto's in de categorie Oude Dorp