Bijgewerkt: 26 februari 2024

Regus Express Center - 2015

Foto's -> Gebouwen -> Diversen

Regus Express Center
(Bron Regus NL - 2015)

Jessika van Veen, algemeen directeur Regus Nederland, Mirjam van 't Veld, burgemeester van Amstelveen en Otto Ambagstsheer, Regional Managing Director Unibail-Rodamco Benelux verrichten de officiële opening van het eerste kantoor van
Regus Nederland in Amstelveen

Bron: RegusNL
Mirjam van 't Veld, burgemeester van Amstelveen, opende donderdagmiddag 5 november 2015 in Stadshart Amstelveen het allereerste Regus Express center van Nederland in het winkelcentrum. Regus ontwikkelde dit nieuwe concept als aanvulling op haar wereldwijde netwerk van business centers. Regus Express biedt comfortabele speciaal ingerichte werkplekken op locaties, waar mensen zakendoen; langs de weg, op luchthavens, op treinstations en dus ook in winkelcentra. Het zijn plekken, waar zakelijke professionals terecht kunnen als ze onderweg zijn en waar ze net zo productief kunnen zijn als op kantoor.

Met dit nieuwe concept, dat internationaal al een groot succes is, brengt Regus de kantoren nog dichter naar de mensen toe. Mirjam van ’t Veld, burgemeester van Amstelveen, die samen met Otto Ambagstsheer, Regional Managing Director Unibail-Rodamco Benelux, en Jessika van Veen, algemeen directeur Regus Nederland, het Express center officieel opende: “We zijn trots, dat een samenwerking tussen internationale bedrijven als Regus en Unibail-Rodamco tot deze primeur leidt in Amstelveen. Een indrukwekkend concept, waarbij ondernemers in Amstelveen kunnen werken in het mooiste winkelcentrum van Nederland en tegelijkertijd van de horeca en winkels hier gebruik kunnen maken.”

Het nieuwe business center in Amstelveen is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Regus en Unibail-Rodamco. Dit Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van 56 grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van 12 Europese landen. Beide partijen beschouwen deze opening als een belangrijke aanzet tot een strategische samenwerking die naar andere landen kan worden uitgebreid.

Otto Ambagtsheer, Regional Managing Director Unibail-Rodamco Benelux: “Wij zoeken continu naar manieren om onze bezoekers meer service te bieden. Het nieuwe Regus Express center is een mooie aanvulling op zowel onze bestaande services als onze vernieuwde lounge en gratis en onbeperkte wifi-verbinding.”

Jessika van Veen, algemeen directeur bij Regus vult aan: “Ik ben verheugd, dat we het Regus Express-concept nu ook in Nederland mogen introduceren. Het enige in Nederland met 4-sterren bekroonde winkelcentrum Stadshart Amstelveen is een perfecte plek. Het concept heeft zich internationaal al bewezen en past in ons diverse aanbod van producten die het flexibel werken en vergaderen voor onze klanten op iedere plek in Nederland vergemakkelijken. In de komende maanden worden er meer Express centers geopend op een aantal centrale locaties in Nederland, om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn.”

Het Regus Express center springt in op de toenemende vraag naar nieuwe flexibele werkplekken. De kleinschalige Express centers bieden comfortabele business lounges met hoogwaardige werkplekken en vergaderruimtes, voorzien van moderne middelen zoals ICT- en presentatievoorzieningen en een snelle wifi-verbinding.

Foto Amstelveen
(Bron Regus NL - 2015)

Het openingsfeest van Regus Nederland in Stadshart Amstelveen


Over Regus
Regus is met een netwerk van meer dan 2.500 business centers in 900 steden verspreid over 106 landen dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken. In Nederland heeft Regus 82 centra met verschillende ruimtes die van alle gemakken zijn voorzien en waar mensen altijd kunnen neerstrijken om te werken, of dat nu voor een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Grote bedrijven zoals, Google, Toshiba en GlaxoSmithKline, maar ook kleinere start-ups en zzp’ers maken graag gebruik van de service van Regus om flexibele werkomstandigheden te kunnen creëren. En omdat gemak centraal staat bij flexibel werken opent Regus business centers op locaties, waar de 2,1 miljoen klanten hier het meest van profiteren: stadscentra, winkelcentra, treinstations, zakendistricten, vliegvelden en zelfs tankstations langs de snelweg. Regus is in 1989 opgericht in Brussel, heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en is genoteerd aan de beurs van Londen.

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen is eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Unibail-Rodamco voert een actief re-tenanting beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen op de veranderende behoefte van de consument. De opening van Flying Tiger werd voorafgegaan door de opening van Scotch & Soda, KIKO MILANO, Just Brands, Fossil, G-Star Women en Massimo Dutti. In 2015 is Stadshart Amstelveen uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’ en in 2012 kreeg het als eerste Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo zijn er verschillende lounges met iPads, is er een receptiebalie, een kindertrein en een personal shopper.

Zie ook: Reguss Business Centre

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen