Bijgewerkt: 22 juli 2024

Winkelcentrum Westwijk
Nieuwbouw - 2015

Foto's -> Straatgezichten -> Westwijk West

Winkelcentrum Westwijk Nieuwbouw
(Foto Winkelcentrum Westwijk - 2015)

Artist impressie van het nieuwe Westwijkplein

Aannemersbedrijf Van Zoelen bouwt winkelcentrum Westwijkplein Op 31 maart 2015 hebben Delta Lloyd Vastgoed en aannemersbedrijf Van Zoelen uit Utrecht de realisatieovereenkomst ondertekend voor de uitbreiding en modernisering van Winkelcentrum Westwijkplein in Amstelveen. De realisatieovereenkomst is een geïntegreerde contractvorm op basis van de UAV-gc. Van Zoelen neemt daarbij het voortouw in de uitwerking van het ontwerp, de voorbereiding en de realisatie van het project. Winkelcentrum Westwijkplein wordt met circa 3.500 m² winkels en 20 huurwoningen uitgebreid. Westwijk wordt zo voorzien van een compleet, hedendaags en modern winkelcentrum met ruimte voor nieuwe formules, zoals de toevoeging van Deen als tweede supermarkt naast de Albert Heijn. Van Zoelen kwam naar voren als beste kandidaat na een uitgebreide selectieprocedure.

Foto Amstelveen
(Foto Winkelcentrum Westwijk - 2015)

V.l.n.r.: De heren Rob Beukema algemeen directeur aannemersbedrijf Van Zoelen, Martin van Lambalgen technisch directeur Van Zoelen en Edwin de Roos hoofd vastgoedontwikkeling Delta Lloyd Vastgoed na de ondertekening van de realisatieovereenkomst voor de uitbreiding en modernisering van Winkelcentrum Westwijkplein in Amstelveen


Edwin de Roos van Delta Lloyd Vastgoed: "Van Zoelen onderscheidt zich van andere aannemers door extra aandacht te besteden aan de belangen van winkeliers en bewoners tijdens de nieuwbouw en verbouwing. Dat is de belangrijkste reden, dat ze zijn geselecteerd voor dit project." De werkzaamheden voor het bouwrijp maken zijn inmiddels gestart. De start van de bouw van de winkels is gepland in september 2015, oplevering van het project wordt verwacht eind 2016. Namens Delta Lloyd Vastgoed zijn WPM Development en Did Vastgoedontwikkeling gedelegeerd ontwikkelaar, zij zullen het verdere ontwerptraject en de bouw begeleiden.

Over Van Zoelen
Aannemersbedrijf van Zoelen bv is opgericht in 1918 door Dirk van Zoelen. Met drie generaties is Van Zoelen een heus Utrechts familiebedrijf. Bijna 100 jaar later is het een modern, professioneel geleid bedrijf, waarbij de positieve elementen van een familiebedrijf, het respectvol omgaan met de medemens en haar klantvriendelijkheid, gehandhaafd zijn. Sinds 2008 zijn de drie huidige directeuren en eigenaren: Rob Beukema, Martin van Lambalgen en Stevelina Overeem. Het bedrijf telt ca. 74 medewerkers en heeft haar kantoor op de Autoboulevard in Utrecht.

Missie: als zelfstandige aannemer te kunnen blijven opereren tot in de lengte van dagen. De mensen die er werken hebben het naar de zin, zowel onderling als met opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn meer dan tevreden over het geleverde resultaat én de samenwerking.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Straatgezichten