Bijgewerkt: 5 maart 2024

ROC Amstelveen
Maalderij - 2012

Foto's -> Gebouwen -> Scholen

ROC AmstelveenMaalderij
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het schoolgebouw van ROC in Amstelveen


Zaterdag 21 januari 2012 opende de nieuwe vestiging van het MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam in Amstelveen, voor het eerst haar deuren voor de Open Dag. Dit moderne high-tech College verzorgt een scala aan mbo opleidingen. Het ROC is te vinden aan de Maalderij 37.

Voor studenten met ambitie
Het MBO College Amstelland richt zich met haar niveau 3 en 4 opleidingen vooral op doorstroom naar een hoger mbo-niveau of hbo. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo de doorstroom voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen.

High-tech
Dit College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Bijna elke student werkt met een laptop en tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor de nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen. Voor meer informatie over alle opleidingen, kijk op www.rocva.nl

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige. Het ROC van Amsterdam is zeer innovatief en heeft nauwe banden met het werkveld. Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in het Schiphol College, met The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid en met Johan Cruijff in het Johan Cruyff College voor topsporters.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebouwen