Bijgewerkt: 23 juli 2024

Mw Bernardina van Roijen-Fontaine
overleden - 2011

Foto's -> Geschiedenis -> Personen-100 jaar
en meer


Mw Bernardina van Roijen-Fontaineoverleden
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Mevrouw Bernardina van Roijen-Fontaine

Mevrouw Bernardina van Roijen-Fontaine, de oudste Amstelveense inwoonster vierde haar 106-de verjaardag nog op vrijdagochtend 24 december 2010 en 2 maanden later op 24 februari 2011 is ze overleden in Amstelveen. Zij was de weduwe van Willem Karel Gerardus van Roijen.

Zij was een oude bekende in Amstelveen, want in vroeger tijden heeft ze met haar echtgenoot, Gerard en hun 10 (!) kinderen aan de Amsterdamseweg 511 gewoond, in het zogenaamde 'Aemstelle' gebouw- een fraaie stadsvilla.

Zij was tot het laatst toe helder van geest volgens haar familie. De redactie van Amstelveenweb sprak regelmatig met haar en ze was inderdaad heel geestig en altijd bereid om een grapje en een praatje te maken. Gelukkig werd haar geheugen niet aangetast door de tijd. Ze kon urenlang over haar leven praten met grote levensvreugde, hoewel fysiek was ze hulpbehoevend, maar dat was nooit een probleem voor haar, om toch haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen te ontvangen.

De redactie van Amstelveenweb.com condoleert op deze wijze ook de hele familie met het overlijden van mevrouw Bernardina van Roijen-Fontaine, de moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder en vooral een zeer vriendelijke, zorgzame lieve vrouw.

De Eucharistieviering vond plaats op donderdag 3 maart 2011 in de parochiekerk Sint Augustinus, Amstelveenseweg 965, hoek Kalfjeslaan, Amsterdam. Aansluitend nam de familie in besloten kring afscheid van haar.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Geschiedenis