Bijgewerkt: 22 april 2024

Open Dag - 2008

Foto's -> Natuur -> Tuinvereniging Nesserlaan

Open Dag
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Zonnebloemen op het terrein van de Tuinvereniging Nesserlaan

Op zondag 13 juli 2008 gingen om 13.00 uur de hekken van de tuinvereniging Nesserlaan open voor het publiek voor de jaarlijkse open dag. Velen kwamen een kijkje nemen in de wondere wereld van het kweken van eigen groente, fruit en bloemen? De tuinvereniging is te vinden in de bocht van de Gondel bij de Nesserlaan.

Op de open dag kon men bij de blokhut van de vereniging terecht voor een hapje en een drankje. Verder waren er diverse activiteiten op de dag. Uiteraard wandelde een ieder over het tuincomplex en sprak met de tuinders over hun ervaringen.

Nesserlaan tuinen  Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

De leden van de tuinvereniging kunnen hier hun hart ophalen. Groenten en andere planten telen in alle soorten en maten


Tuinieren is helemaal "cool" en voor alle leeftijden. De vereniging wilde met deze open dag iedereen een kijkje geven in de verrassende wereld van je eigen groenten, fruit en bloemen kweken. Er waren drankjes, hapjes en onder andere 3 stands waar honingproducten, gerookte paling en wijn te koop werden aangeboden.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.tuinverenigingnesserlaan.nl

Tuinvereniging Nesserlaan
Het tuinencomplex van Tuinvereniging Nesserlaan  is in 1989 door de Gemeente Amstelveen aangelegd ten behoeve van die Amstelveners die graag op een eigen stukje grond hun groenten, bloemen en fruit willen verbouwen.
Er zijn 106 tuinen, waaronder een aantal halve tuinen van circa 50 m². De overige tuinen hebben een oppervlakte van ± 105 m².

Klik hier voor andere foto's in de categorie Natuur