Bijgewerkt: 22 april 2024

20 jarig Bestaan - 2010

Foto's -> Natuur -> Tuinvereniging Nesserlaan

20 jarig Bestaan
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Vanaf de tuinen is de Nesserlaan goed te zien


Op zondag 4 juli 2010 vierde Tuinvereniging Nesserlaan haar 20 jarige bestaan tijdens de jaarlijkse open dag. De dag was een groot succes! Vele bezoekers kwamen de tuintjes bezichtigen en deden mee met activiteiten, zoals de speurtocht, het maken van een insectenhotel, bloemschikken en diverse spelletjes. Ook kochten de bezoekers plantjes, lekkernijen, cadeautjes en vele lootjes voor de tombola.

Nesserlaan  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

De feestvierders in de tenten proberen een beetje afkoelen op het terrein van de Tuinvereniging Nesserlaan


Wethouder John Levie en vertegenwoordigers van Stichting Beschermers Amstelland kregen een rondleiding over het tuincomplex en ook het bestuur van tuinvereniging Langs de Akker bracht een bezoek. Met een hapje en een drankje en live-muziek was het feest compleet!

Nesserlaan  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Vlnr.: De heer Brummelhuis, wethouder John Levie, Rob Koolbergen en Hanneke Brummelhuis, secretaris van Beschermers Amstelland waren ook aanwezig tijdens de viering van het 20 jarig bestaan van de tuinvereniging


De opbrengsten van de dag gaan naar het goede doel Oxfam Novib. Met zeer concrete doelen, zoals zadenpakketten, bomen, trainingen voor boeren, kleinvee, een waterpomp etc.  steunt Tuinvereniging Nesserlaan zo mensen elders op de wereld die het niet zo goed hebben als wij; voor wie tuinieren geen hobby is, maar een pure strijd om te overleven.

Nesserlaan Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Josephien Sierag bedankt de feestcommissie voor hun inzet. Vlnr.: Mariska Steinz, Marjo Haarsma, Wil Kopatz, Josephien Sierag, Carry van der Zon en Rob Koolbergen voorzitter van de tuinvereniging


Nesserlaan Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Rob Koolbergen voorzitter van de Tuinvereniging Nesserlaan tijdens zijn toespraak


1989
Het tuinencomplex van Tuinvereniging Nesserlaan is in 1989 door de Gemeente Amstelveen aangelegd ten behoeve van die Amstelveners, die graag op een eigen stukje grond hun groenten, bloemen en fruit willen verbouwen. Er zijn 106 tuinen, waaronder een aantal halve tuinen van circa 50 m². De overige tuinen hebben een oppervlakte van ongeveer 105 m².

Klik hier voor andere foto's in de categorie Natuur