Bijgewerkt: 24 april 2024

Gebroeders Waasdorp - 2005

Foto's -> Stadshart -> Weekmarkt

Gebroeders  Waasdorp
(Amstelveenweb.com collectie - 2005)

De Gebroeders WAASDORP (Jaap links en Nico rechts) zijn uitgeroepen tot VISSPECIALIST van het Jaar 2005

Spakenburg, 3 oktober 2005
De winnaars van de wedstrijd visspecialist van het Jaar zijn tijdens de Spakenburgse Visbeurs bekend gemaakt. In de categorie Ambulant, ging Zeevishandel Gebroeders Waasdorp uit Velserbroek er met de eerste plaats vandoor. Zij lieten daarmee de twee concurrenten uit Spakenburg, Vishandel M.H. de Graaf- Hilvis en Visspecialiteiten Vincent Jansen achter zich. Op de vrijdag markt in Amstelveen, neemt de vishandelaar Waasdorp een opvallende plaats in.

Waasdorp vrouw
(Amstelveenweb.com collectie - 2005)

Eén van de vele enthousiaste visverkoopsters, bij de prachtige beker die aangeeft dat men hier vis koopt bij de Visspecialist 2005!


Waasdorp beker
(Amstelveenweb.com collectie - 2005)

De broers Jaap en Nico Waasdorp mogen zich nu 2 jaar lang beste visspecialist van Nederland noemen.


Met een marktplaats die verdeeld is in drie onderdelen, neemt de vishandelaar een ruime plek in op de vrijdagmarkt van Amstelveen. De drie onderdelen zijn een Japanse afdeling, een afdeling verse vis en een bakwagen. De manier waarop ingespeeld wordt op de wensen van specifieke doelgroepen wijst op een sterke ondernemersgeest. Het enthousiasme van het bedrijf blijft niet beperkt tot de ondernemers. Het hele team staat met enorme overgave te werken!. De kwaliteit van de producten speelt een belangrijke rol. Veel klanten zijn zeer kritisch en nemen geen genoegen met minder. Kwaliteit krijgt dan ook optimaal aandacht. Daarnaast echter is een ieder even vriendelijk, staat klaar voor een babbeltje en hoe vaak wordt er niet een extraatje toebedeeld. Naast kwaliteit geeft het hele team service op hoog niveau!


Klik hier voor andere foto's in de categorie Stadshart