Bijgewerkt: 8 mei 2024

Hoe verduurzaam ik mijn VvE in de praktijk?

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
13-02-2024

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is verduurzamen vaak complex. Zelfs relatief kleine en zeer voordelige maatregelen kunnen door de ingewikkelde besluitvorming jaren in beslag nemen. Gemeente Amstelveen ondersteunt VvE’s bij het verduurzamen en organiseert een gratis informatieavond. 

Locatie en tijd. De bijeenkomst is speciaal voor bewoners van VvE’s die benieuwd zijn naar de praktische stappen in het verduurzamingsproces. Datum: 27 februari 2024. Locatie: De Bolder, Groenhof 140, Amstelveen. Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Wijkcentrum De Bolder

Programma. Tijdens de avond wordt er aandacht besteed aan de fundamenten van het verduurzamingstraject voor een VvE. De nadruk ligt daarbij vooral op het complexe besluitvormingsproces waar iedere VvE mee te maken heeft.

Daarnaast krijgen de deelnemers antwoord op de volgende vragen: Waar begint mijn VvE? Waar moet ik op letten? Welke stappen kent het verduurzamingstraject? Wat is haalbaar? Hoe krijg ik een meerderheid in de ALV? Wat zijn de financieringsmogelijkheden? Hoe maak ik optimaal gebruik van de subsidiemogelijkheden?

Meld u aan. Voor de informatieavond kunt u zich aanmelden via servicepuntenergieadvies@amstelveen.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.