Bijgewerkt: 28 april 2024

Woningoverval aan In de Wolken in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
20-11-2023

In de nacht van zondag 19 november op maandag 20 november 2023 heeft er een woningoverval aan In de Wolken in de flat Elbroes in Amstelveen plaatsgevonden. De politie is op zoek naar de vluchtende overvallers. Ook zijn ter plaatse meerdere verdachten aangehouden. De recherche zoekt getuigen van deze zaak- meldt de Nederlandse Politie

Rond 03.45 uur drongen er meerdere gewapende verdachten de woning met veel geweld binnen. Er is gezien dat daarna een voertuig hard weg reed de straat uit. Wanneer de politie na de melding ter plaatse kwam, troffen zij drie personen in de buurt van de woning aan. Alle drie de mannen werden aangehouden en hun rol in deze zaak wordt nog onderzocht. Het pand werd tijdelijk omsingeld. Als de collega’s de woning in gingen, rookten ze een bijzondere geur. Om alle risico’s uit te sluiten, werden er metingen gedaan. Hieruit bleek dat er geen risico was voor de collega’s. Wat er zich verder in en om de woning tijdens de overval heeft afgespeeld en of er buit is gemaakt wordt nog onderzocht.



Getuigenoproep. De politie komt graag in contact met getuigen. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via het tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.