Bijgewerkt: 3 mei 2024

Weersverwachtingen op 19 januari 2024

Nieuws -> Weer

Bron: KNMI
19-01-2024

Vanochtend eerst nog gladheid door sneeuw(resten). Komende avond en nacht opnieuw kans op plaatselijk gladde wegen (code geel)- meldt het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

Vanochtend is het op veel plaatsen eerst nog glad door (sneeuw)resten of bevroren wegen. Verder is het droog en zonnig. De wind komt uit een westelijke richting en is matig. Aan de kust vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er flinke perioden met zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het zuiden van Limburg tot 6°C vlak aan zee. De wind komt uit een westelijke richting en is matig. Aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6 en in het noordelijk kustgebied af en toe hard, windkracht 7.

Vanavond blijft het droog. Plaatselijk is het glad doordat natte wegen bevriezen of door sneeuwresten. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. Plaatselijk is het glad doordat natte wegen bevriezen of door sneeuwresten. De minimumtemperatuur loopt uiteen van +4°C vlak aan zee tot -6°C in het zuidoosten. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is zwak tot matig, aan de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Het blijft droog. Plaatselijk is het glad door bevriezing van natte weggedeelten of door sneeuwresten. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenmiddag blijft het droog. Hier en daar schijnt de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C aan de noordwestkust tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2024)

Op paar plekken in Amstelveen was nog sneeuw te vinden op 19 januari 2024

Morgenavond blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.