Bijgewerkt: 27 april 2024

Veel activiteiten tijdens Het Dak Eraf! in het Cobra Museum

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Cobra Museum
05-10-2023

Na het succes van Dating Cobra tijdens 24Hrs Amstelveen komt het tweede event eraan, georganiseerd door de Cobra Academy. Op zondag 22 oktober 2023 staat het Cobra Museum op zijn kop met "Het Dak Eraf!" - een dag vol activiteiten, muziek, lekkernijen en een geweldige sfeer!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Het Cobra Museum in Amstelveen

Het dak gaat eraf. Tijdens "Het Dak Eraf!" kun je deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals kledingruil, rollerskaten, en een salsa workshop. Natuurlijk kun je genieten van heerlijke hapjes van lokale ondernemers. Het evenement begint om 14:00 uur en gaat door tot 20:00 uur. De toegang is gratis, en iedereen is van harte welkom!

Thriften (tweedehandskleding kopen), dansen en skaten in het museum? Het kan allemaal tijdens "Het Dak Eraf!" In het museum is een kledingruilmarkt waar je je tweedehands kleding kunt meenemen en ruilen. En als je dacht dat rollerskaten in een museum onmogelijk was, dan moet je dit evenement bijwonen. Daarnaast kun je samen met Swing Latino en DJ VCR je beste salsa moves laten zien!

Entree: gratis (exclusief museumentree)

14:00-19:00 Kleding/ruil markt

15:00-18:00 Salsa Workshop door Latino Swing

14:00-20:00 Rollerskaten

14:00-20:00 DJ VCR

14:00-20:00 Hapjes en drankjes

Cobra Academy. Achter "Het Dak Eraf!" staat de Cobra Academy, bestaande uit jongvolwassen adviseurs die hun eigen doelgroep vertegenwoordigen. Ze fungeren als mede-programmamakers, denktank en peer-educators van het Cobra Museum. Hun doel is om het museum aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor jongvolwassenen en hen kennis te laten maken met het Cobra Museum. Kom op 22 oktober 2023 naar het Cobra Museum voor een onvergetelijke dag tijdens “Het Dak Eraf!” Meer informatie over het programma vind je op https://cobra-museum.nl/



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.