Bijgewerkt: 29 april 2024

Twee verdachten aangehouden na vechtpartij in Middenhoven

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
03-10-2023

Op maandag 2 oktober 2023 vond er rond 19.30 uur een vechtpartij plaats bij wijkcentrum De Meent op Orion in de wijk Middenhoven Amstelveen. Bij het steekincident is een man gewond geraakt. Direct zijn door ons twee verdachten aangehouden. De aangehouden verdachten zijn minderjarig – meldt het Politie Basisteam Amstelveen op hun Facebook pagina.

Foto Amstelveen
(Bron Google Earth - 2023)

Orion in de wijk Middenhoven, Amstelveen van 80 meter ooghoogte

Inmiddels is het slachtoffer uit het ziekenhuis ontslagen. Ter plaatse is door ons een opsporingsonderzoek gestart. We hebben met meerdere getuigen gesproken die zich bij ons hadden gemeld. We bedanken de getuigen voor hun medewerking. Ben je getuige geweest, heb je meer informatie of wil je nog iets kwijt over de zaak? Neem dan contact met ons via 0900-8844 en vermeld registratienummer 2023223565. Uit ons onderzoek blijkt dat dit een losstaand incident is dat geen verband lijkt te hebben met de eerdere incidenten in Middenhoven.

Spreekuur wijkagenten. Wijkagenten Erik Stomphorst (Middenhoven) en Michiel van Dijken (Waardhuizen) hebben iedere eerste dinsdag van de maand een inloopspreekuur in wijkcentrum De Meent. Dit is tussen 10.00 en 11.00 uur. De wijkcoach van Participe, Brenda van Oeveren, is daar ook aanwezig. We nodigen bewoners van harte uit om langs te komen!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.