Bijgewerkt: 6 juli 2020

Theatervoorstelling 'Wel winnen he' in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
14-01-2014

De theatervoorstelling 'Wel winnen hè!' gaat over hoe ouders ervoor kunnen zorgen, dat het goed gaat met hun kind in de sport en het kind tijdens het sporten optimaal plezier kan beleven. Deze voorstelling wordt op dinsdag 11 februari 2014 zal in de Schouwburg Amstelveen opgevoerd en is speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs. Kaartjes zijn vanaf nu te koop via www.welwinnenhe.nlWat zeg je aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Over dat soort vragen gaat ‘Wel winnen, hè! - versie ouders’. Een nieuwe, humoristische theatervoorstelling, waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!

De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van VWS, 42 sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. Samen met alle mensen die betrokken zijn bij de sport willen ze ervoor zorgen dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, dat ze blijven sporten en iedereen optimaal plezier beleeft aan sport. Voor vrijwilligers in de sport is de afgelopen twee jaar met veel succes bijna 300 keer een vergelijkbare theatervoorstelling gespeeld.

Kaartjes zijn te bestellen via: www.welwinnenhe.nl . Een kaartje kost slechts € 5 (excl. € 0,62 transactiekosten per bestelling). De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). De inloop is vanaf 19.30 uur. Locatie: Schouwburg Amstelveen Grote Zaal Datum: 11 februari 2014 20:00 - 21:30Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.