Bijgewerkt: 28 april 2024

Subsidie speeddates en foto-expositie bij Platform-C Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Platform-C Amstelveen
27-02-2024

De komende maanden bruist Amstelveen van de culturele initiatieven. Op 19 maart, 13 mei en 7 oktober 2024 vinden er weer KickASS subsidie speeddates plaats. En op vrijdag 8 maart opent de fototentoonstelling "Connected" van Charlotte Brand in Platform C, een van de KickASS-initiatieven.

KickASS subsidie speeddates: kans voor culturele ideeën! Inwoners van Amstelveen met een leuk idee om de wijk cultureel op te peppen kunnen zich inschrijven voor de KickASS subsidie speeddates. Tijdens deze speeddates presenteren zij hun idee aan een panel. Wordt het idee goedgekeurd, dan ontvangt men een subsidie van minimaal € 1.000 en maximaal € 2.500 om het idee te realiseren! Ervaring met het schrijven van subsidieaanvragen is niet nodig. Men kan het idee mondeling toelichten in het Nederlands of Engels. Binnen enkele dagen hoort men of de aanvraag is toegekend.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

Het gebouw van Platform-C Amstelveen op het Stadsplein

Foto-expositie Charlotte Brand: Connected. De foto-expositie "Connected" is gerealiseerd met behulp van een KickASS-subsidie. Dit is een initiatief van Platform C, gefinancierd door de gemeente Amstelveen, in samenwerking met Amstelidee en Participe Amstelland. De expositie toont portretten van Oekraïners die de afgelopen twee jaar in Amstelveen zijn komen wonen. Charlotte Brand wil met haar expositie de menselijke kant van migratie belichten en de waarde van verbinding benadrukken.

Een tegengeluid in tijden van polarisatie. De foto-expositie "Connected" is een tegengeluid in tijden van toenemende polarisatie. De expositie toont de kracht van verbinding en benadrukt dat Oekraïners meer zijn dan vluchtelingen. Ze zijn onze buren, vrienden en collega's.

Opening expositie op 8 maart. De opening van de expositie is op vrijdag 8 maart 2024 om 17.00 uur in Platform-C Amstelveen. Iedereen is van harte welkom om de foto's te bewonderen en in gesprek te gaan met Charlotte Brand. De toegang is gratis. Kom langs en laat je inspireren! De KickASS subsidie speeddates en de foto-expositie van Charlotte Brand zijn mooie voorbeelden van de culturele dynamiek in Amstelveen. Kom langs en laat je inspireren! Adres: Platform C, Stadsplein 99 Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.