Bijgewerkt: 25 maart 2019

Speciale jazz project van de Stichting Tpodium

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stichting Tpodium
01-03-2016

Op twee respectievelijke zondagmiddagen, 13 maart en 17 april 2016, zullen professionele video en geluidsopnamen plaatsvinden van zes gerenommeerde jazzensembles en vijf+1 bekende blues bands. De opnamensessies vinden plaats in de theaterzaal van de Muziek en Dansschool Amstelveen en zijn specifiek toegankelijk gemaakt voor het publiek om deze bijzondere opnamen mee te beleven. Onder auspiciën van de Stichting Tpodium zijn ze als volgt benoemd:

Foto Amstelveen
(Bron Stichting Tpodium - 2016)

Op twee respectievelijke zondagmiddagen, 13 maart en 17 april 2016, zullen professionele video en geluidsopnamen plaatsvinden van zes gerenommeerde jazzensembles en vijf+1 bekende blues bands


SUNDAY JAZZ TAKES JA.ZZ op zondagmiddag 13 maart van 14.00 tot 18.00 uur video en geluidsopnamen van live music zes gerenommeerde jazz ensembles: BERNARD VAN ROSSUM QUARTET, DIRK BALTHAUS & SIETSKE, LATINEO- SEPTET, WEMPE & VAN DER ZAAL QUINTED, ROBERT ROOK TRIO, JWO SHARQI BLUES &  SUNDAY BLUES TRAILS, BLUES OP ZONDAGMIDDAG 17 APRIL 2016 VAN 14.00 TOT 18.00 UUR.

VIDEO EN GELUIDSOPNAMEN VAN LIVE MUSIC VIJF GERENOMMEERDE BLUES BANDS + 1. SPIJKERBLUES, TONS OF BLUES, LONG WAY BLUES, MDA BLUES BAND, MIDNIGHT RAMBLER, BLUESWHEEL

De opnamen zullen ter beschikking worden gesteld aan de betreffende bands voor hun promotie. De landelijke Stichting Tpodium richt zich op de bevordering van LIVE MUSIC naar een breed publiek en de ontwikkeling van meer podia waarop professionele muzikanten een plaats hebben. Ons decor bestaat uit werk van de bekende kunstenaars: Bo Woody Winter en Ben Haveman. Locatie: Muziek en Dansschool Amstelveen, Stadshart – Stadsplein 99, Amstelveen. Entree: € 10; leden en studenten € 7,50 (verkoop aan de zaal)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.