Bijgewerkt: 28 juli 2014

Schrijversduo Tupla M. signeert bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
31-05-2012

Amstelveens schrijversduo schrijft Amsterdamse thriller. Tupla M. is het pseudoniem van het succesvolle Amstelveense thrillerduo Wendela de Vos en Atie Vogelenzang. Deze maand verscheen hun vijfde boek 'Schuld'. Zaterdag 9 juni 2012 signeren zij om 15.00 uur hun ijzersterke thriller bij Libris Venstra (Stadshart Amstelveen).

Schrijversduo

Tupla M debuteerde bij de Arbeiderspers met Vrouwelijk Naakt. Met deze literaire thriller won Tupla M. in 2006 de Schaduwprijs, de prestigieuze prijs voor de beste spannende debuutroman in de Nederlandse taal. Deze maand verscheen hun nieuwe literaire thriller 'Schuld'.

tupla Amstelveen
(Foto Petra van Vliet - 2012)

Tupla M. staat voor Tupla Mourits, pseudoniem voor het schrijversduo Wendela de Vos en Atie Vogelenzang


Schuld

In Schuld draait het om Evalien. Ze besluit samen met haar man Rik en dochter te verhuizen van Amsterdam naar Zeeland. Een traumatische gebeurtenis heeft hun dagelijkse leven op een afschuwelijke manier overhoop gegooid en Evalien wil graag opnieuw beginnen in het geboortedorp van Rik.

Maar zo eenvoudig werkt dat niet. De spoken uit het verleden laten zich niet zomaar wegjagen en bovendien wordt al snel duidelijk dat de bewoners uit het Zeeuwse dorp helemaal niet zitten te wachten op de terugkeer van de verloren zoon...Bij aankoop van 'Schuld' ( € 14.95) ontvangt u, tijdens de Maand van het Spannende Boek, het geschenkboekje 'De ooggetuige' van Simone van der Vlugt cadeau. Meer info: venstra.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.