Bijgewerkt: 31 mei 2020

Oproep van de Buurthulpdienst 18 januari 2014

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrijwilligerscentrale Amstelland
18-01-2014

De Buurthulpdienst (onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland) verleent vrijwillige hulp aan ouderen of mensen met een beperking. Wij zoeken vrijwilligers voor activiteiten in diverse Amstelveense wijken:

-Mevrouw van 81, wonend in Westwijk, wil graag met de rolstoel naar buiten – bij haar in de buurt, of naar het Stadshart - of een spelletje doen. Bij voorkeur in het weekend of anders op vrijdagmiddag.

 -Meneer van 77, wonend in Middenhoven, zoekt vrijwilligster voor praatcontact.

 -Van oorsprong Japanse meneer van 88, wonend in de wijk Groenelaan, zoekt Engels sprekende vrijwillig(st)er voor praatcontact. Meneer heeft interesse in Europese geschiedenis.

 -Meneer van 87, wonend in de wijk Groenelaan, zoekt vrijwilligster voor praatcontact.

 -Mevrouw van 84, wonend in de wijk Groenelaan, zoekt vrijwillig(st)er om mee te wandelen.

 -Meneer van 65, wonend in Elsrijk, is beperkt in zijn mobiliteit. Meneer vindt het fijn om bezoek te krijgen en samen een wandelingetje te maken met zijn rollator.

 Verder zoeken wij een vrijwilliger voor computerhulp, die ervaring heeft met Windows 8. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Inge Veraar tijdens spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 - 7603400, of mobiel via 06-22691437. Of via e-mail: buurthulpdienst@vrijwilligerscentrale-amstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.