Bijgewerkt: 17 augustus 2019

Ons Vakantie Kamp 2014 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Petra Plasmeijer
28-01-2014

Lekker 'de Beest uit laten hangen' bij Ons Vakantie Kamp? Dat kan! De inschrijvingen zijn op woensdag 5 of donderdag 6 februari 2014 van 19 - 21 uur in wijkcentrum De Meent. Er is plaats voor max. 300 kinderen: VOL = VOL.

Ons Vakantie Kamp met als thema: “Boerderij” wordt gehouden van maandag 7 t/m vrijdag 18 juli 2014 op werkdagen van 9:00-16:15 uur. De kosten voor 2 weken: € 55,- per kind. Voor kinderen met een Amstelveenpas: € 14,50 per kind. (incl. € 2,- borg voor het polsbandje, dat ze krijgen). Er kan alléén contant betaald worden.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen, wilt u ons komen helpen, of sponsoren? Neemt u eens een kijkje nemen op; www.onsvakantiekamp.nl  voor meer informatie, of belt u van ma. t/m do. tussen 19 en 21 uur de KampPhone; 06 15490250 voor het stellen van uw vragen.

Door Ons te LIKEN op; https://www.facebook.com/OnsVakantiekamp  blijft u het gehele jaar door op de hoogte van al onze activiteiten. Tot ziens bij de inschrijving voor Ons Vakantie Kamp!

vakantiekamp Amstelveen
(Foto Ons Vakantie Kamp - 2013)

Kinderen van Ons Vakantie Kamp Amstelveen op een speeltoestel tijdens een uitstapje naar Linnaeushof in Bennebroek in 2013


Stichting Ons Vakantie Kamp Amstelveen?

Alweer voor het 67e jaar verzorgen de vrijwilligers van Stichting Ons Vakantie Kamp 2 weken vol plezier voor alle kinderen van 5 t/m 14 jaar uit Amstelveen e.o., maar vooral voor die kinderen die wegens omstandigheden niet op vakantie (kunnen) gaan.

Om deze doelgroep te kunnen bereiken werken wij samen met: de Gemeente Amstelveen die een kortingspas; de *Amstelveen-pas aan minima beschikbaar heeft gesteld, met de afdeling JGZ van de GGD regio Amsterdam en met diverse basisscholen. Per jaar kunnen er 300 kinderen meedoen, die naar leeftijd ingedeeld worden in 15 groepen.

Deze leeftijdsgroepen worden begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers; “leiding”. Voor speciale programma onderdelen doen we vaak ook een beroep op “extra hulptroepen”; enthousiaste mensen die zich hiervoor van tevoren hebben opgegeven. Deze “extra hulptroepen” worden dan als ondersteuning, of als spelbegeleiding ingezet. Jaarlijks zijn er ongeveer 65 vrijwilligers (onder leiding van 2 hoofdleid(st)ers) actief tijdens de 2 weken, dat Ons Vakantie Kamp gehouden wordt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.