Bijgewerkt: 27 april 2024

Magic Circus viert Pasen 2024 in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Magic Circus
13-03-2024

Pak de koffers! Nee… pak de familie bij elkaar! Magic Circus is in aantocht met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Ga lekker weg zonder bagage, maar samen. Magic Circus laat je voelen wat bagage nou eigenlijk is. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee.

Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Van Goede Vrijdag 29 maart t/m woensdag 3 april 2024 is het circus te bewonderen aan de Melkweg / Dr. Willem Dreesweg bij De Meent.



Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis en met Pasen is dat in Amstelveen. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een drievoudige trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Bagage, je kunt als mens niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je niet alleen bent. Dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.

Met "Bagage" bewijst het Nederlands Stadscircus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, vier Pasen in het oudste én modernste tentcircus van Nederland. Magic Circus viert Pasen in Amstelveen, en Amstelveen viert Pasen in het Magic Circus. Kaarten zijn verkrijgbaar via de circuswebsite www.magic-circus.nl . Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.