Bijgewerkt: 27 april 2024

Kerstconcert 2023 in Elsrijk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stadsdorp Elsrijk
07-12-2023

Stadsdorp Elsrijk luidt de kerstperiode in met een Kerstconcert en een Lichtjestocht door Elsrijk. Met deze twee activiteiten nodigt het Stadsdorp Elsrijk alle bewoners uit Amstelveen uit om hieraan deel te nemen.

Kerstconcert. Op zaterdag 16 december 2023 van 15.00-16.00 uur is er een kerstconcert ‘Samen op weg naar kerst’ in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138 in Amstelveen. Dit concert is georganiseerd door Stadsdorp Elsrijk in samenwerking met het Apostolisch Genootschap en zal bestaan uit een gevarieerd programma met verhalen en gedichten door Anje Robertson en Ien de Koning, muziek en zang uitgevoerd door het Apostolisch mannenkoor Plus onder leiding van Rob de Koning en organist Frits den Hartog, het Japanse koor Nichiran Net Chorus SORA onder leiding van Yukari Moussault-Nanami, Tamako Suzuki, Marjanka Huijgen en Mart Benders. Het concert wordt afgesloten met een samenzang ‘Dona Nobis Pacem’.

Foto Amstelveen
(Bron Stadsdorp Elsrijk - 2023)

De flyer van het Kerstconcert in Elsrijk

Lichtjestocht door Elsrijk. Beleef op zaterdag 23 december 2023 het kerstverhaal in Elsrijk. Volg de route en ontdek het kerstverhaal en ontmoet Romeinen, een heus engelenkoor, herders en de wijzen uit het oosten. En wat te denken van koning Herodes met zijn gemene plannen? De route eindigt natuurlijk in de stal bij Jozef en Maria en het kindje Jezus. Bij het eindpunt is er warme chocolademelk met wat lekkers. Neem je eigen lampje mee en ga mee op reis!

De route start om 18.30 uur bij de Kruiskerk (Van der Veerelaan 30A, Amstelveen) en eindigt om 19.15 uur bij de Pauluskerk (Wolfert van Borsselenweg 116, Amstelveen). Meer informatie: https://geloveninamstelveen.nl/lichtjestocht/ Aanmelden: Het is niet nodig om voor deze activiteiten aan te melden. Beide activiteiten hebben gratis toegang.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.