Bijgewerkt: 27 april 2024

Jazzconcert met Anna Serierse in Wester-Amstel

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Wester-Amstel
14-01-2024

Jazzconcert met Anna Serierse Edison award winning vocaliste. Kaartverkoop gestart. Op zondag 4 februari 2024 treedt op Wester-Amstel de veelbelovende jazzvocaliste Anna Serierse voor u op. Komt u ook?

Anna Serierse (1993) is de derde generatie jazzmusici in haar familie. Haar vader Marcel Serierse drumt o.a. bij het Jazzorkest van het Concertgebouw. Haar opa Koos Serierse was bassist bij de Dutch Swing College Band en de Skymasters.

Anna studeerde jazz zang aan het conservatorium van Amsterdam. Daar vormde ze ook het kwartet waarmee ze nu op Wester-Amstel te zien zal zijn. Met gitarist Gijs Idema, bassist Cas Jiskoot en drummer Tim Hennekes. Hun debuut album werd meteen genomineerd voor een Edison Award.

Foto Amstelveen
(Foto Jutta Daems 2021)

Anna Serierse

En over Edisons gesproken: Anna won dit jaar een Edison met een project van altsaxofonist Benjamin Herman. Ook speelde ze al op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Haar stijl doet denken aan de innemende Britse Zangeres Norma Winstone die veel met klankkleuren werkt.

Kom genieten van dit prachtige jonge Nederlandse jazztalent. Het concert begint om 3 uur. Tickets koopt u via de ticketshop van Wester-Amstel. Koop uw kaartje voor dit concert hier online. Bekijk hier ook een recent optreden van Anna en gitarist Gijs Idema. Meer over Anna Serierse leest en hoort u ook op haar website. Adres: Amsteldijk Noord 55 1183TE Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.