Bijgewerkt: 16 april 2024

Het ondernemersprogramma Stay on Track in Amstelveen gaat van start!

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
29-03-2023

Op maandag 24 april 2023 start het Stay on Track programma met een kick-off in Schouwburg Amstelveen met een 40 minuten durende Omdenkshow. Een show vol humor, inzichten en handvatten om ondernemers anders te laten kijken naar uitdagingen en problemen. Van ‘ja maar’ naar ‘ja-en’.

Stay on Track is het vervolg op het succesvolle Back on Track. Stay on Track is een vervolg op het succesvolle Back on Track programma, dat de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) in 2022 uitrolde in samenwerking met de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amstelland (KHN) en de Vereniging van Amstelveense Detaillisten (VAD). Back on Track werd gefinancierd vanuit het Corona Noodfonds van de gemeente Amstelveen en was bedoeld om alle Amstelveense ondernemers uit de Coronasleur te trekken en hen verder te helpen richting de toekomst. Meer dan 300 ondernemers namen deel aan het programma van 50 trainingen, cursussen, coaching- en inspiratiesessies, georganiseerd door de OA.

Foto Amstelveen
(Foto Orhan Sahin - 2020)

Darshan Sloot directeur en Rob van den Helder voorzitter van de Ondernemersvereniging Amstelveen

Wat biedt Stay on Track ondernemers. Stay on Track richt zich op het Amstelveense MKB en de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Darshan Sloot, directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen en initiatiefnemer en bedenker Stay on Track: ‘Het programma heeft als doel MKB ondernemers te stimuleren bij het omdenken. Hoe kan je van uitdagingen en problemen kansen maken? Met een divers aanbod van inspirerende en (thema)gerichte groepssessies gaan ondernemers met elkaar en experts aan de slag. Als het goed is met resultaat!’ De focus van het Stay on Track programma ligt bij het Amstelveense MKB. Bij de inspirerende kwartaalsessies zoals de Omdenkshow op 24 april 2023 zijn alle Amstelveense ondernemers van harte welkom.

Hoe gaat het programma eruit zien. Stay on Track trapt op 24 april af met de Omdenkshow van Berthold Gunster. Op de achtergrond wordt het inhoudelijke programma uitgerold met groepssessies met een aantal experts, waaronder niemand minder dan Annemarie van Gaal. Ook zal er een aantal kennissessies worden gepland over onderwerpen die ondernemers in de enquête hebben benoemd die wij begin dit jaar hebben uitgezet onder het Amstelveense MKB. Darshan Sloot: ‘Begin juli en begin oktober hebben we een zogenaamd ‘Ondernemerscollege’ in de planning en als we het rondkrijgen hopen we het programma op dinsdag 28 november 2023 op een spectaculaire manier af te sluiten.’

Ondernemers pak je kans! Een oproep aan het Amstelveense MKB: houd de berichten op social media en de agenda op de website van Stay on Track www.oa-amstelveen.nl/stayontrack in de gaten en meld je aan. Deelname is beperkt en exclusief. Heb je vragen? Neem contact op met darshan@oa-amstelveen.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.