Bijgewerkt: 27 april 2024

Het Pauluskoor Amstelveen zoekt mannen die willen zingen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Pauluskoor Amstelveen
04-09-2023

Als de tenoren en de bassen samen zingen tijdens een repetitie van het Pauluskoor Amstelveen, dan klinkt dat zo mooi! En als er meer deelnemers zouden zijn dan klinkt het nog beter!

Heb je zin om mee te zingen, kom dan een keer luisteren als we repeteren in de Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen. We starten het nieuwe jaar op 4 september 2023. Er is in ieder geval plek voor 3 tenoren en 3 bassen. Als het je aanspreekt dan kun je de eerste maand gratis meedoen.

Wij zijn een groot koor met 91 leden. Op dit moment oefenen we liederen van Brahms. Tijdens het winterconcert op 18 november 2023 laten we ze horen. We zingen vaak grotere werken. Afgelopen voorjaar was dat de Mattheus Passion in de Urbanuskerk en volgend jaar zingen we het Requiem van Mozart. We werken met plezier aan de kwaliteit van het koor onder leiding van onze inspirerende dirigent: Marcel Joosen.

Foto Amstelveen
(Bron Pauluskoor Amstelveen - 2023)

Het Pauluskoor Amstelveen

Het Pauluskoor Amstelveen, een vereniging opgericht 2 december 1938, is een levendig, solide oratoriumkoor in Amstelveen dat rond de 90 koorleden telt en met passie koorwerken vanaf de zeventiende eeuw uitvoert.

Door de jaren heen geldt een Pauluskoor-concert als een vast punt in het culturele aanbod van Amstelveen. We streven erSnaar om enerzijds als koor blijvend aantrekkelijk te zijn voor bewoners van Amstelveen en omstreken die in een oratoriumkoor willen zingen en anderzijds om als koor duurzaam bij te dragen aan het Amstelveense culturele leven.

Het koor heeft de ambitie om haar koorkwaliteit te onderhouden en op een hoger plan te brengen teneinde concerten te blijven geven van een kwalitatief goed niveau.

De leden van het Pauluskoor beoefenen de ‘zangkunst’ met enthousiasme en inzet. De wekelijkse repetities staan onder professionele leiding van een dirigent met muzikale ondersteuning van een vakpianist. Informatie: https://pauluskoor.nl/  Aanmelden: secretariaat.pauluskoor@gmail.com



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.