Bijgewerkt: 29 april 2024

Drie vrouwen zijn aangehouden na inbraken in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
22-11-2023

Het Politie Basisteam Amstelveen meldt het op hun Facebook-pagina, dat het team heeft de afgelopen weken een onderzoek ingesteld na meerdere aangiftes van inbraak in Amstelveen.

Veel bewoners deden aangifte van inbraak. De verdachten sloegen via de achterzijde, bijvoorbeeld een schuifpui of keukendeur en de buit bestond vaak uit designertassen of sieraden. We hebben in dit onderzoek veel gerechercheerd, buurtonderzoeken gedaan en camerabeelden bekeken.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Basisteam Amstelveen - 2023)

Het Politie Basisteam Amstelveen in actie

Op 11 november 2023 zijn er 3 vrouwen aangehouden die wij in verband brengen met meerdere inbraken. Na de aanhouding zijn er doorzoekingen gedaan in hun woningen. Veel collega’s van ons team en collega’s van het FLEX-Zuid hebben behoorlijke overuren gemaakt, maar het resultaat mag er zijn!

In de woningen werden meerdere goederen gevonden die we in beslag hebben genomen. De dames zijn inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zij blijven voorlopig vastzitten. We zijn heel blij met alle hulpvaardige bewoners die camerabeelden hebben uitgekeken en aan ons hebben overgedragen. Uiteraard gaat ons onderzoek door.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.