Bijgewerkt: 7 juni 2020

De Internationale Vrouwendag 2015 met nieuw elan in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: AanZ-Amstelveen
25-02-2015

Amstelveen mag vanwege zijn internationale allure een dag als de Internationale Dag van de Vrouw niet aan zich voorbij laten gaan! Dat vindt het verjongde organisatie comité ook. Op zondag 8 maart 2015 kunnen daarom vrouwen in Amstelveen in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan 75 terecht voor een inspirerende Internationale Vrouwendag.

Foto Amstelveen
(Bron AanZ-Amstelveen - 2015)

De flyer van de Internationale Vrouwendag 2015 in Amstelveen


'Leve de Vrouw' is het thema van dit jaar. Hierbij staat de kracht van vrouwen centraal. Doel is om alle vrouwen die de dag bezoeken met frisse moed (of kracht) huiswaarts te laten keren. Zo staan op het programma mooie verhalen, inspirerende workshops en lekkere hapjes en drankjes. “De organisatie is in handen van vrouwen van verschillende leeftijden en culturen. Het enige dat ik als wijkcoach heb gedaan, is hen bij elkaar brengen. Dankzij de Buurtkamer Keizer Karel Park, had de groep een fijne ruimte om hun plannen uit te werken”, aldus Caron Honold, wijkcoach voor AanZ in Keizer Karelpark. Het internationale en diverse karakter van de groep bracht interessante gesprekken met zich mee, die hopelijk voortgezet worden op 8 maart.

Het programma is gevarieerd, voor iedereen is er wat te halen en om de vrouwen wat extra’s mee te geven is er ook een gratis loterij met prijzen van een broodmachine tot een reiki-behandeling. Internationale Vrouwendagviering ‘Leve de Vrouw’. Zondag 8 maart 2015. 14.00 – 17.00 uur MOC-gebouw/Buurtkamer: Lindenlaan 75 Informatie: www.aanz-amstelveen.nl/, of bel Wijkcoach Caron: 0623537389Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.