Bijgewerkt: 29 maart 2024

Cursussen bridge en kleurrijk breien bij Platform C Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C Amstelveen
24-09-2019

Vanaf woensdag 2 oktober 2019 starten onze cursussen Bridge 1 en Kleurrijk breien bij Platform C Amstelveen. In de cursus Bridge wordt naast de theorie veel tijd aan de praktijk van het spel besteed. De cursussen bridge 1 en 2 vormen samen een afgerond geheel. Ervaren bridgedocent Hans Lof, leert de cursisten graag alle ins en outs van dit populaire kaartspel tijdens de gezellige lesmiddagen.



In de cursus Kleurrijk breien maken cursisten kennis met een aantal fantastische breitechnieken, aantrekkelijk vanwege de kleurrijke motieven en toch eenvoudig toe te passen. Ontwerpsters Barbara Walker en Anna Maltz hebben deze technieken ontwikkeld en daarmee een trend gezet in de breiwereld. Aan de hand van voorbeelden worden de technieken uitgelegd en leer je je eigen ontwerp te maken en uit te voeren. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website, www.platform-c.nu  of kom langs bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.



Bridge 1. Keurrijk breien. Vanaf woensdag 2 oktober 2019. 10:30 tot 13:00 uur. 6 lessen van 2,5 uur Prijs: € 125. Docente: Mw. Anneke Bakker-Schout.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.