Bijgewerkt: 27 april 2024

Concert in St. Urbanuskerk Bovenkerk van het Rondo ensemble

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus
24-09-2023

Zondagmiddag 22 oktober 2023 om 15.00 uur zal het Rondo ensemble van Ronald Willemsen het culturele winterseizoen in de Urbanuskerk in Bovenkerk 'aftrappen' met een feestelijk concert. Er worden populaire licht klassieke liederen ten gehore gebracht, van Mozart, Schubert en Vivaldi, tot Tchaikovsky en Gershwin, van sacraal tot opera en van musical- tot passievolle wereldmuziek.



Het Rondo ensemble bestaat uit een groep van 4 internationale zangers met elk een eigen kleurenpallet, die graag samenkomen om de prachtigste muziek te brengen. Hun stemmen passen indrukwekkend goed bij elkaar. Irina Plyassova, sopraan; Elena Bazhenova, mezzosopraan; Thomas Vets, tenor; Ronald Willemsen, bas-bariton; dit geheel begeleid door Ivan Pavlov, concertpianist.



U bent van harte welkom op 22 oktober 2023. De toegangsprijs bedraagt € 15,-, een consumptie in de pauze is hierin opgenomen. Het concert begint om 15.00 uur, de kerkzaal is open om 14.30 uur. Het concert zal om 18.00 uur zijn afgelopen en halverwege is een pauze ingelast. Kaarten en reserveringen via de website van onze stichting. U kunt eventueel ook op 22 oktober aan de deur nog kaarten kopen. Adres: Noorddammerlaan 124, 1187 AG Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.