Bijgewerkt: 28 april 2024

Afsluiting Fokkerweg en Bosrandweg 21 augustus - 10 september 2023

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
22-08-2023

De provincie Noord-Holland van 21 augustus tot en met 10 september 2023 aan de Fokkerweg (N232D) en de Bosrandweg (N231). Verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Sommige wegdelen krijgen een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden zijn verspreid over weg vanaf de parkeerplaats Skypark (zuidelijke kant) tot aan de Schipholdraaibrug (noordelijke kant). Op de N231 worden alleen werkzaamheden uitgevoerd tussen de Bosrandbrug en de rotonde ter hoogte van de Nieuwe Meerlaan. De werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd. 

Fase 1 Bosrandbrug (N231): 21 – 27 augustus. De Bosrandbrug is deze periode afgesloten in beide richtingen voor gemotoriseerd verkeer. Op deze kaart (pdf, 50 kB) is de brug tussen de Fokkerweg (N232) en de Bosrandweg (N231) in het rood aangegeven. Het verkeer wordt in hoofdlijnen via de N231/N201 en A9 omgeleid. Het fiets- en voetpad blijft bereikbaar.

Fase 2 Ringvaartzijde Fokkerweg (N232): 28 augustus – 3 september. De Ringvaartzijde van de Fokkerweg (N232) is deze periode afgesloten. De kruispunten blijven toegankelijk. In de avond en nacht van 2 op 3 september zijn ook de kruispunten een aantal uur afgesloten. Het verkeer wordt in deze fase omgeleid via de N201 en N231. Op deze kaart (pdf, 81 kB) is de fiets- en wandelroute via de Mr. Jac. Takkade in het blauw aangegeven, de afsluiting van de Fokkerweg (N232) in het rood en de beschikbare kruispunten in het groen.



Om het gebied goed bereikbaar te houden met het openvaar vervoer worden de lijnbussen over het fietspad van de Schipholdijk omgeleid. De bussen blijven in beide richtingen rijden. De fietsers en voetgangers worden in deze fase omgeleid naar de overkant van de Ringvaart via een pontje. Dit pontje vaart dag en nacht.

Fase 3 Schipholzijde Fokkerweg (N232): 4 – 10 september. De Schipholzijde van de Fokkerweg (N232) is deze periode afgesloten. Ook dan blijven de kruispunten open. In de avond en nacht van 9 op 10 september zijn ook de kruispunten een aantal uur afgesloten. Het verkeer wordt in deze fase omgeleid over de A9, A4 en N201. Op deze kaart (pdf, 88 kB) is de fiets- en wandelroute via de Mr. Jac. Takkade in het lichtblauw aangegeven, de afsluiting van de Fokkerweg (N232) in het rood en de beschikbare kruispunten in het groen.

Om het gebied goed bereikbaar te houden met het openbaar vervoer worden ook nu de lijnbussen over het fietspad van de Schipholdijk omgeleid. De bussen blijven in beide richtingen rijden. De fietsers en voetgangers worden in deze fase ook omgeleid naar de overkant van de Ringvaart via het pontje. Ook dan vaart het pontje dag en nacht.  

Meer informatie. Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.