Bijgewerkt: 27 april 2024

3de 'West ontmoet Oost' komt in het Openluchttheater Elsrijk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stadsdorp Elsrijk
25-08-2023

Op zondagmiddag 17 september 2023 van 15.00 - 16.30 uur wordt op voor de derde keer 'West ontmoet Oost' georganiseerd in het Openluchttheater Elsrijk in Noord-Amstelveen.

Elk jaar spelen muziekgroepen uit verschillende muzikale tradities samen rond een cultuur-historisch thema. In 2021 waren dat muziekgroepen uit Indonesië en India rond de mythische vogel Garuda. In 2022 was dat het verhaal Oeroeg en de Republikeinse kampen in Indonesië.



Dit jaar is het Nederlands Tropisch Erfgoed uit Indonesië, Suriname en Nederland en steeds worden nieuwe muziekgroepen aan de Indonesische angklungs (muziekinstrument van bamboe) de Javaans-Surinaamse gamelangroep en een Indo Rock band eraan toegevoegd.

Foto Amstelveen
(Bron Stadsdorp Elsrijk - 2023)

De flyer van de 3de 'West ontmoet Oost' voorstelling in het Openluchttheater Elsrijk

In de bijlage treft u het programma en hoe u bij voorinschrijving het toegangsbewijs van € 5 en de Indische maaltijd van € 10 kunt betalen. Het toegangsbewijs alleen is ook bij de ingang te kopen.

Als u uw e-mailadres vermeldt, krijgt u een bewijs van inschrijving en mochten de weersomstandigheden slecht zijn dan wijken we uit naar de grote zaal van het buurthuis van Stadsdorp Elsrijk Graaf Aelbrechtlaan 140. Dit vermelden we op de volgende websites vanaf vrijdag 15 september 2023: www.ontmoetenherdenk.nl  en https://www.stadsdorpelsrijk.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.