Bijgewerkt: 21 januari 2021

2018 - Jara Zurr
Kinderburgemeester - 2018

Foto's -> Gebeurtenissen -> Kinderburgemeester

2018 - Jara Zurr  Kinderburgemeester
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Jara Zurr de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen met de geleende ambtsketen van de burgemeester.
De ambtsketen van de kinderburgemeester is veel kleiner

De bekendmaking van de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen vond plaats op woensdag 4 juli 2018 in het bijzijn van de drie kandidaten in het raadhuis. Naast Jara Zurr, waren dat Vita Meynen en Ben Duysens. Het was gezellig druk, want de kandidaten hadden veel publiek meegenomen. De bijeenkomst werd aan elkaar gepraat door DJ Appelmoes.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Het campagneteam van Jara is zelfs in de raadzaal actief


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Vlnr.: Wethouder Frank Berkhout, Ben Duysens, Jara Zurr, Vita Meynen en Bas Eenhoorn burgemeester van Amstelveen in de raadzaal na de bekendmaking


Op 18 juli 2018 wordt Jara aan het begin van de gemeenteraadsvergadering geïnstalleerd door burgemeester Bas Eenhoorn. Tot die tijd is Varvara Denisova nog kinderburgemeester. Burgemeester Bas Eenhoorn vertelde bijzonder trots te zijn op de kandidaten, op hun enthousiasme en inzet. De burgemeester en Frank Berkhout (D66) de wethouder Jeugd, kijken uit naar de samenwerking met nieuwe kinderburgemeester Jara. Alle kandidaten worden gevraagd deel te nemen aan een jeugdraad. Hiermee wordt na de zomer gestart.
De raadsleden namen tijdens de gemeenteraadsvergadering op woensdagavond 18 juli 2018 afscheid van Varvara Denisova de oud-kinderburgemeester van Amstelveen en werd Jara Zurr (11 jaar) als nieuwe kinderburgemeester geïnstalleerd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Varvara Denisova hangt de ambtsketen van de kinderburgemeester om bij Jara Zurr


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Bas Eenhoorn burgemeester van Amstelveen feliciteert Jara Zurr de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen


Op de foto feliciteert Bas Eenhoorn de burgemeester van Amstelveen de nieuwe kinderburgemeester in de raadzaal met een bos bloemen. De burgemeester en Frank Berkhout (D66) wethouder Jeugd, kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe kinderburgemeester.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen