Bijgewerkt: 5 december 2019

Ds Nieke Atmadja ontvangt
Koninklijke Onderscheiding - 2010

Foto's -> Gebeurtenissen -> Onderscheidingen

Ds Nieke Atmadja ontvangt  Koninklijke Onderscheiding
(Foto Paaskerk - 2010)

Burgemeester Jan van Zanen en ds Niek Kristiana Atmadja-Hadinoto tijdens de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding

Op zaterdag 20 maart 2010, tijdens een gezellig samenzijn, hebben veel mensen afscheid genomen van ds Nieke Atmadja in de Paaskerk in Amstelveen. Naast haar werkzaamheden als predikant is mevrouw Atmadja adviseur van het SKIN (Samen Kerk in Nederland).

Van burgemeester Jan van Zanen, kreeg mevrouw ds Niek Kristiana Atmadja-Hadinoto de Koninklijke Onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau overhandigd. Vrijdag 19 maart was er een symposium waarin de Paaskerkgemeente een ander belangrijk aspect van haar werk werd belicht: bruggen bouwen tussen Nederlandse en migrantenkerken.

Ook werkt ds Atmadja mee aan het boek 'Verbeelden en vergelijken', niet westerse migranten en hun kerken in beeld. Een jubileumuitgave van de Stichting Zonneweelde, waarvan zij redactielid is. In dit boek staan religieuze voorwerpen van migranten centraal. Een fototentoonstelling van een paar van deze voorwerpen waren te zien bij haar afscheid in de Paaskerk.

Klik hier voor andere foto's in de categorie Gebeurtenissen