Bijgewerkt: 2 mei 2024

Vrouwencirkel Amstelveen gaat vogels kijken

Nieuws -> Gemeente

Bron: Vrouwencirkel
15-04-2024

Met Vrouwencirkel Amstelveen vogels kijken in de Middelpolder kan op woensdag 24 april van 10-12 uur. Al wandelend door de Middelpolder zullen Adri en Els van IVN u alles vertellen over de vogels die u dan kunt zien en horen. Ook wordt verteld over hun leven, hun ritme, gewoontes etc..
Verzamelen vanaf 9.45 uur op het terras bij Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1. Om 10 uur lopen naar de polder en vervolgens wordt er totaal ongeveer 1,5 uur gewandeld. Onderweg zal wel een korte rustpauze zijn. Als de wandeling voorbij is en een ieder weer in Alleman is gearriveerd, dat zal rond half 12 zijn, wordt er als afsluiting nog een kopje koffie of thee gedronken. U kunt zich opgeven via vrouwencirkelav@gmail.com o.v.v. Vogels.

Foto Amstelveen
(Bron: Vrouwencirkel - 2024)


De Vrouwencirkel heeft als doel vrouwen bij elkaar te brengen door elke 2 weken een boeiende en leuke activiteit aan te bieden op wisselende dagen, tijden en locaties. De volgende activiteit is op 6 mei in wijkcentrum Westend, waar gedichten worden gemaakt met Amanda ten Cate. Ook daar kan u zich al voor opgeven. Nieuwsgierig geworden naar de rest van de activiteiten, stuur dan een email naar vrouwencirkelav@gmail.com onder vermelding van overzicht activiteiten. Vrouwencirkel Amstelveen wordt mede mogelijk gemaakt door Amstelidee.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.