Bijgewerkt: 28 april 2024

Verbouwing van Townhouse in het Stadshart van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
18-03-2024

De verbouwing van Townhouse in het Stadshart van Amstelveen is begonnen. Floor Gordon (D66) wethouder Stadshart en Jacques Boelee namens Townhouse eigenaar Oranjeveste BV., gaven op maandag 18 maart 2024 het startsein op de bouwlocatie aan het Stadsplein (90-95). De winkel- en kantoorruimtes van Townhouse, gelegen in het straatje richting winkelcentrum entree Binnenhof, worden uitgebreid.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2024)

Jacques Boelee en Floor Gordon (D66) wethouder op het Stadsplein

De pui van de begane grond en eerste verdieping komt een aantal meter naar voren en er wordt een nieuwe voorgevel gerealiseerd. Boven op de uitbreiding komt een groen dak. Tijdens de werkzaamheden is het verbindingssteegje bij entree Binnenhof, tussen Meander en het Stadsplein, afgesloten.

Wethouder Gordon: “Het is mooi om te zien dat de schop nu echt de grond in gaat. Townhouse is het eerste bouwproject wat ook heel zichtbaar is in de buitenruime en daarmee markeert het project voor ons een startsein voor diverse ontwikkelingen die de komende tijd op stapel staan. Denk aan de uitbreiding van de Rembrandthof, de verplaatsing van de markt naar de Rembrandtweg en de vergroening en verlevendiging van het Stadsplein."



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.